A renovation of a late 1940’s detached home that blends modern design and traditional outlook with its extension. The front of the property features generous, anthracite-framed, aluminium-clad windows with granite sills and tiles on the roof that help maintain the rustic aesthetic. Large windows were placed to make the best of the north-facing site. From the front door, you walk into a double-height entrance hall with an open-tread staircase and a light well. A feature window to the back of the hall has views of a recessed pond in the back garden. A home office, snug, lavatory, sitting room and an open-plan kitchen, dining and living room, make up the ground floor, and there is also an outsize utility room and boot room off the kitchen. Upstairs, two of the four bedrooms have en-suite bathrooms, with the main bedroom overlooking the golf course.