Clondalkin Refurbishment

This home, located in a beautiful, landscaped and mature estate in Clondalkin, was in need of complete modernisation and refurbishment. The clients were a young family who wanted to make this their home for years to come.

The existing layout of the house was disjointed, and the garden north-facing, but there was plenty of scope for clever design to solve these issues and turn the house into the perfect family home. We designed a two-storey rear extension, converted the existing garage and lean-to, and completely redesigned the internal layout of the existing house including moving the stairs. The result is a large and well-thought out family home with four bedrooms upstairs, a large open-plan living space to the rear, a large utility and a playroom with window seat overlooking the park to the south. We also introduced a light-well into the living space to bring light and westerly sun deep into the floor plan.

img_1242

img_1210

img_1212

img_1209

By :
Comments : Off
About the Author